Marja Tiekink

Product Manager bij McMain Software

Marja Tiekink

Product Manager bij McMain Software

Biografie

Marja Tiekink (24) heeft een passie voor software en informatie technologie. In december 2016 heeft ze haar Master of Business Informatics gehaald te Utrecht Universiteit. Gedurende haar opleiding heeft ze diverse opdrachten uitgevoerd voor grote IT bedrijven (zoals Chipsoft, Accenture, Sogeti en PinkRoccade Healthcare).

Sinds begin 2017 werkzaam als product manager bij McMain Software te Harderwijk. Hier is ze verantwoordelijk voor leiden en beheren van de gehele productlijn. Dit betreft het bepalen van de strategie van de producten tot de operationele uitvoering hiervan. In haar functie vertaalt ze de belangen van verschillende interne stakeholders (zoals development, marketing, consultancy, support en directie) en externe stakeholders (zoals klanten, partners, leveranciers, prospects) naar concrete producten en/of diensten.

Marja staat nog in het begin van haar carrière. Eén van haar speerpunten bij McMain software is om de bedrijfsprocessen van de klanten efficiënter en effectiever te laten verlopen. Met name bij het opzetten, waarborgen en optimaliseren van de kwaliteitsprocessen. Dit geldt zowel voor producenten in de sectoren voeding en farmacie als voor toeleveranciers voor deze branches.

Sessies van Marja Tiekink