Fahmi Yigit

Virobuster

Fahmi Yigit

Virobuster

Biografie

Fahmi Yigit is geboren in Turkije en als Christelijke vluchteling in 1980 naar Nederland gekomen. Via de gereformeerde basisschool, VWO en de Universiteit Twente (Werktuigbouwkunde) is hij terechtgekomen bij de vraag “Wat betekent schone lucht?”.

Sinds 2002 houdt hij zich bezig met dit thema en heeft hij ervaring in zowel product- en marktontwikkeling, als ook met de verkoop en ondersteuning aan overheden, instituten en global players wereldwijd. Zijn kennis op medisch, biologisch en technisch gebied geeft hem de mogelijkheid zaken goed te kunnen analyseren, interpreteren en om te zetten in een nog niet eerder gepresenteerde oplossing.

Hij heeft bij Virobuster meerdere posities bekleed. Op dit moment is het zijn taak de organisatie aan de voorkant nieuwe wegen te tonen en als ondersteuning voor internationale partners en klanten op te treden. Zijn kennis en kunde worden veelvuldig gebruikt voor internationale lezingen en adviezen voor projecten. Hij werkt regelmatig samen met de RVC in London, DTU in Kopenhagen en de HSLU in Luzern Zwitserland.

Sessies van Fahmi Yigit