Programma

Day 1
31 okt 2017

Plenaire presentatie 1
Oppervlaktebesmettingen: van resistentie naar preventie

  Effectieve reiniging en desinfectie van de procesomgeving is essentieel in de borging van de microbiologische veiligheid en houdbaarheid van levensmiddelen. De huidige werkwijze ten aanzien van reiniging en desinfectie...
Read More
Masja Nierop Groot

Plenaire presentatie 2
De impact van FSMA en hoe FSSC 22000 helpt

  Door de in 2011 ondertekende wet Food Safety Modernization Act (FSMA) is de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) gemachtigd om een preventieve aanpak van voedselveiligheid te hanteren. Deze...
Read More
Angelie Jansen

Plenaire presentatie 3
Voedselveiligheid in balans: ‘Objectieve keuzes maken’

‘Veilig voedsel moet gezond, lekker, mooi, duurzaam en betaalbaar zijn’. Deze balans is een interessante en prachtige uitdaging voor alle partners in het internationale, digitaliserende en erg vertakte web van...
Read More
Hein van Lieverloo

Plenaire presentatie 4
Het belang van Early Equipment Management

Bij recalls in de voedingsmiddelenindustrie blijkt dat microbiële besmetting bijna altijd terug te leiden is tot slecht ontworpen of onderhouden of niet te reinigen apparatuur. De dynamiek binnen de voedingsmiddelenindustrie...
Read More
Wouter Burggraaf